Letní kurzy pro děti

07.02.2011 11:36

 

10.- 17. 7. 2011 KONĚ A INDIÁNI

21.- 28. 8. 2011 KONĚ A STŘEDOVĚK

 

Letní prázdniny u koní

aneb relaxačně vzdělávací kurz

 

Věk účastníků: 8 až ∞ let

Termín: dle výběru, příjezd v neděli 13- 14 hodin, odjezd (následující neděli) do 15:00 hodin.

Doprava: vlastní

Strava: 5x denně, pitný režim.

Ubytování : v 8 lůžkovém pokoji s vlastním WC a koupelnou.

Cena: 4.500,-

Nevratná záloha ve výši 2.000,- je splatná do 30. 4., doplatek do 30.6. (případně- po dohodě je možné doplatek uhradit až na místě).

Platba na účet č. 2092213183/0800, jako variabilní symbol uveďte datum narození účastníka kurzu a do zprávy pro příjemce jméno a za pomlčkou záloha nebo doplatek (podle toho, co zrovna platíte)

Program:      

Jízda na koni- minimálně 1 hodina denně (procházka lesem). Jezdit se bude převážně bez sedla, pokud by měl někdo strach z jízdy bez sedla, dostane madla, nebo jezdeckou deku (na ní to tolik neklouže, jako na holém koni). Jízda na koni vždy s doprovodem.

Pro zpestření každý den něco navíc, například projížďka bryčkou, voltiž (gymnastika na koni- základní cviky, které zvládne každý, i já ;-), pro dívky jízda v dámském sedle a pro kluky ve westernovém sedle.

Děti budou získávat různé informace, např. o základech chování koní a hlavně o chování se k nim. Dále o péči o koně, o různých způsobech výcvik a o plemenech (minimálně o těch, co jsou u nás- tj. hucul, fjord, hafling, norik, irský tinker). Naučí se je čistit, postrojovat a vodit. To vše pod odborným dozorem.

Pokud budete mít zájem dozvědět se něco konkrétního, co není uvedeno, stačí napsat (např. e-mail: karcav@tlas.cz, facebook: Karolína Vágnerová, mobil: 739 617 162) pokusím  se to doplnit a splnit.

Ti, co se budou chtít podívat, co se účastníci kurzu naučili, se mohou přijet v neděli od 13 hodin podívat na malé jezdecké hry, kterými bude kurz zakončen.

Samozřejmě nebude chybět ani celotáborová hra.

Nezaponeňte s sebou: pevnou sportovní obuv, holínky, vhodné oblečení pro teplé i chladnější dny, pláštěnku, mycí potřeby, ručník (2x), přezůvky, plavky, pokud je k dispozici, tak jezdeckou nebo cyklistickou helmu (pro ty co nemají vlastní je možnost půjčení). Věci volte takové, kterých Vám nebude líto.

Doporučujeme připojištění!